Over cruise met zorg

Veel mensen willen graag een cruise maken, maar hoe doe je dat als je zorg nodig hebt? Op alle cruise die op deze website staat regelt A tot Z reizen, cruise met zorg, alle zorg die nodig is om u een onbezorgde cruise te kunnen laten maken. Onze gespecialiseerde verpleegkundige kunnen alle soorten van zorg verlenen. Voor dat u aan de cruise gaat beginnen zullen wij samen met u bespreken welke zorg u nodig heeft en hoe wij die gaan leveren.

Moet ik dan verplicht met een groep mee?

Nee, bij ons maakt u uw cruise zoals u dat zelf wil. Elk moment van de reis kunt u zelf bepalen wat u wel of niet samen met de groep wil ondernemen.  U kunt zich bijvoorbeeld aansluiten bij de groep die samen met de reisbegeleider excursies onderneemt, maar u mag ook op eigen initiatief een excursie doen. Voor de excursies die u met de groep wil doen, moet u wel van te voren aangeven dat u mee wil. Ook tijdens de maaltijden kunt u met de groep eten of u kunt zelf in 1 van de vele restaurants gaan eten. De reisbegeleider en verzorgende zullen als het schip vaart overdag altijd op een vast punt te vinden zijn.

Waarom kan ik niet online boeken?

Wij vinden het belangrijk dat u de beste keuze maakt tijdens uw boeking. Welke hut is bijvoorbeeld het meest geschikt , welke opties zijn er op het moment dat u wil gaan boeken, wil u meteen extra’s bijboeken zoals bijvoorbeeld excursies? U kunt wel vooruit op ons contactformulier alvast u wensen kenbaar maken, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om samen met u de boeking in orde te maken.