Over cruise met zorg

Cruise met zorg naar Oslo

Wij weten dat veel mensen best eens een cruise willen maken. Maar dat dat als je zorg nodig hebt, niet zo vanzelf sprekend is. Daarom zorgen wij op de cruises die op onze site staan voor de zorg die u nodig heeft. Wij werken met BIG geregistreerde verpleegkundige en verzorgende. Alle zorg die u nodig heeft kunnen wij in overleg leveren.

Ook de benodigde hulpmiddelen kunnen wij indien nodig op het schip meenemen. Om voorbereid op reis te gaan zullen wij u voordat de cruise begint thuis bezoeken en al uw wensen en eventuele zorgen bespreken.

Reis je altijd met een groep?

Tijdens de cruise bent u geheel vrij om te reizen zoals u dat fijn vindt. U kunt zich aansluiten bij de groep die samen met de reisbegeleider excursies onderneemt, maar u kan ook op eigen initiatief een excursie doen. Voor de excursies die u met de groep wil doen, moet u wel van te voren aangeven dat u mee wil. Ook tijdens de maaltijden kunt u met de groep eten of u kunt zelf in 1 van de vele restaurants gaan eten. De reisbegeleider zal als het schip vaart overdag altijd op een vast punt te vinden zijn.

Cruise met zorg met A tot Z reizen

Waarom kan ik niet online boeken?

Wij vinden het belangrijk dat u de beste keuze maakt tijdens uw boeking. Welke hut is bijvoorbeeld het meest geschikt , welke opties zijn er op het moment dat u wil gaan boeken, wil u meteen extra’s bijboeken zoals bijvoorbeeld excursies? U kunt wel vooruit op ons contactformulier alvast u wensen kenbaar maken, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om samen met u de boeking in orde te maken. 

Wij verheugen ons erop u aan boord te mogen begroeten!